3 fantastiske all-inclusive destinationer

Foretrækker du en varm vinterferie fremfor en tur på ski? Du er måske en af de mange danskere  der hvert år lider af vinterdepression grundet manglen på sollys? Vi har kigget Bravo Tours all inclusive rejsemål igennem og fundet tre interessante og ikke mindst varme, vinterdestinationer frem til dig.

Mallorca, Spanien

Mallorca er et kæmpe hit, ikke kun blandt os danskere, men generelt blandt europæere. Med øens beliggenhed i middelhavet er det varmt i både foråret og efteråret, ligesom vandet især i efteråret har en rigtig skøn temperatur.

 

Mallorca har en fantastisk kombination af bjerge, øde varme sletter, storby og hundredvis af lækre strande.

 

Uanset om du er til en aktiv ferie, badeferie, kulturferie, familieferie eller sågar drukferie, så har Mallorca et til flere steder der passer perfekt til dig.

 

For børnefamilier er især Alcudia populært grundet den kilometer lange strand, hvor vandet er lavt flere hundrede meter ud.

 

For par er Palma mere interessant. Her er gode shoppingmuligheder, tusinder af hyggelige caféer og restauranter, mange fine museer og ikke mindst flere fine strande inden for 15 minutters kørsel.

 

Alt i alt er Mallorca er en fantastisk feriedestination, hvis du ønsker at rejse i foråret eller efteråret. Vinteren kan dog blive både våd og kold.

Gran Canaria, Spanien

Gran Canaria er en klassiker og hvert år tager mange tusinde danskere til de kanariske øer. Her er altid varmt, især i vintermånederne, hvor du på Gran Canaria som regel vil have 20-22 grader.

 

Gran Canaria er meget turistpræget og derfor snakker de fleste også fint engelsk. Er du til solbadning ved poolen, shopping og restaurantbesøg, så er Gran Canaria altid en sikker vinder.

 

Er du til flot natur og vandreture, så kan du tage en kort dagstur til naboøen Tenerifé, hvor du vil finde Spaniens højeste punkt på vulkanen Teide, der i øvrigt er verdens største vulkan målt fra bunden af havet til dens top, hvis vi ekskludere Hawaii øerne fra beregningen.  

 

Vandet på Gran Canaria bliver aldrig super varmt, da øen er beliggende ude i Atlanterhavet. Du vil dog som regel kunne få badevandstemperaturer omkring de 18-20 grader.

 

Skulle du kede dig en dag på Mallorca, så bliver der arrangeret en masse ture du kan tage på, hvor især hvalsafari er meget populært.

Bliver turismen for meget for dig, kan du tage op mod midten af øen, hvor du finder flere lokale byer der med garanti giver dig et godt indblik i spansk kultur.

Ras al-Khaimah, Emiraterne

Ønsker du et mere eksotisk rejsemål så må Ras al-Khaimah være svaret. Beliggende i den nordlige del af Emiraterne, er du her garanteret varme, lækre strande og turkisblåt vand.

 

Her får du mulighed for at opleve autentisk arabisk kultur, kombineret med moderne vestlige faciliteter.

 

Her er restauranter i massevis, shopping i Dubai inden for 1,5-2 timers kørsel og aktiviteter i massevis. Her kan især fremhæves Jeepsafari i ørkenen eller snorkling og dykning.

 

Da Ras al-Khaimah er arabisk er der strengere regler når det kommer til påklædning og ikke mindst indtag og salg af alkohol. Du vil opleve at det som regel kun er hotellernes egne restauranter der sælger alkohol, hvilket også betyder at det er meget normalt at besøge andre hotellers restauranter og spise der.

 

I forhold til påklædning er der opsat skilte der fortæller om “god påklædning”. Generelt er det forbudt for både mænd og kvinder at vise knæ og skuldre, dog må du godt bade i hotellets pool i badetøj. Det er dog strengt forbudt at være topløs. Når i går ud og spiser foregår dette altid i lange bukser.

 

Med andre ord, så får i lov til at opleve ægte arabisk kultur med en ferie til Ras al-Khaimah.

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*