3 Tips til at planlægge den perfekte rejse til Argentina

Skal du til Argentina og vil du gerne have så meget ud af dit ophold som overhovedet muligt? I denne artikel giver vi dig nogle gode tips til at få mest muligt ud af rejsen, opleve så meget som muligt og i det hele taget få en god rejse.

Planlæg hvad I skal se

Sørg for at planlægge hjemmefra og i god tid, hvad I gerne vil se på jeres tur. Det kan være en god idé simpelthen bare at søge på forskellige turistattraktioner, man ikke må gå glip af, når man besøger Argentina.

Hvis I derimod er mere interesseret i at dykke ned i den argentinske kultur, er et godt råd eventuelt at spørge andre til råds eller finde lokale over facebook eller andre sociale medier, som kan give jer gode råd. Ellers er det bedste at slå sig ned i en by, hvor der stort set kun bor lokale, og som ikke er kendt for noget specielt. I byer som disse har man mulighed for at opleve livet i Argentina sammen med lokale og uden påvirkninger af turister eller turistattraktioner. Husk at Argentina ikke kun er sol og varme, i bjergene kan man opleve nogle af de bedste ski- og snowboard off piste muligheder. Prisen er dog en del højere end en uges snowboard ferie til alperne.

Planlæg jeres oplevelser ud fra hvad I gerne vil opleve og se. Mulighederne er mange, hvis man bare væbner sig med tålmodighed, ser bort fra begrænsningerne og tør kaste sig ud i nye ting.

Smag på Argentina – Prøv de argentinske bøffer

I Argentina har de generelt helt andre spisevaner, end vi er vant til herhjemme i Danmark. Ligesom de gør det i mange andre spansktalende lande, så holder de fiesta midt på dagen, da det oftest simpelthen er for varmt for dem at arbejde på det tidspunkt af døgnet. De spiser i stedet frokost, og så tager de fleste ellers en lur, hvilket gør at aftensmaden lige bliver rykket et par timer og derfor først spises ved 21,22 eller 23 tiden.

I Argentina spiser de selvfølgelig også meget anderledes mad, end vi gør herhjemme, men én ting, man kan sige vi alle deler en fælles glæde for, er bøffer. I Argentina er de altid lavet på mørt oksekød, de laves kæmpestore og serveres ofte alene eller med meget lidt tilbehør til. De er helt klart anbefalelsesvlrdige – man kan ikke vende snuden hjem, før man har smagt en ægte argentinsk bøf fra en lokal restaurant.

Pakkeliste – Det må du ikke glemme at have med

Når du planlægger din rejse til Argentina, skal du huske på, at klimaet er meget anderledes end det vi kender til herhjemme. Varmen er til tider uudholdelig, og især for danskere, da vi ikke er vant til varmen.

Det bedste råd er at huske luftigt sommertøj og så ellers bare at vænne sig til at svede. Derudover er Argetina meget rig på bjerge. De er overalt, og de er smukke! Mange af dem er værd at bestige eller at gå lange ture imellem, hvilket betyder, at I for guds skyld ikke må glemme vandreskoene. Selvom de ikke er specielt nyttige herhjemme, så er de guld værd, når I først kommer afsted. Skal du rejse med din partner og vil du gerne vise din kærlighed på rejsen, så giv ham eller hende en lille gave, er du tvivl om hvad det kan være, så tjek henholdsvist Gaven-til-ham.dk og Gavent-til-hende.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*