Derfor skal du rejse med CC Travel, til Maldiverne

Maldiverne er et lille tropisk ø, bestående af en gruppe atoller, her findes op imod 1.200 små øer i disse atoller. Hotellerne på Maldiverne er placeret rundt omkring på bittesmå øer. Her findes de smukkeste hvide strande og mest krystalklare vand, som du nogensinde har set.

En rejse til Maldiverne med rejsebureauet CC Travel byder på rigtig mange aktivister. Det gode ved dette rejsebureau er de faktisk tilpasser rejsen efter dine behov og ønsker, så du dermed får din ultimative drømmerejse!

Machchafushi Island: I et af de mange øer, udbyder CC Travel en rejse til Machchafushi Island, som er en lille ø på 150 meter. Den måde man ankommer er med et vandfly, hvilket er en oplevelse i sig selv, da man får et fantastisk syn udover de mange forskellige atoller. Øen er sig selv rigtig flot, med sine hvide strande og turkisblå vand. Her har CC Travel masser at aktiviteter at tilbyde til sine kunder, her er det muligt at få spa behandlinger, tage på spændende udflugter eller begive sig ud i en omgang windsurfing. Mulighederne er mange, og du kommer uden tvivl ikke til at kede dig.

 

maldives-666122Hudhuranfushi: Den næste ø jeg vil nævne hedder Hudhuranfushi, som betyder ”øen af hvidt guld”. Her bor man i en beach villa, med sin helt egen lille private strand. Her er der igen masser af aktiviteter ligesom øen nævnt før. Rejsen til disse lande er ofte med alt inklusiv, hvilket betyder at du kan spise alt hvad du lyster af hotellets restaurant, samt nyde et stort udvalg af snacks, mens du slikker sol på stranden. Udover dette kan du begive dig ud i en omgang beachvolley eller tennis. Men det dejligste ved at tage til maldiverne er nu engang at ligge der på sin solstol og lad sindet få frisk luft, lad tankerne flyde, mens du kigger udover det smukke turkis blå vand.

Olhuveli Island: Den Sidste ø jeg vil nævne er uden tvivl en af de fineste af slagsen. Her bor de rejsende i en villa som hviler på pæle som stikker op over vandoverfladen. Det giver virkelig en dejlig følelse at ligeså snart du træder ud på terrassen, at du er omgivet af det smukke turkis blå vand, som bare venter på du springer i. Nogle steder på øen er vandet så krystalklart at du kan se helt ned til havbunden, det giver et fanstatisk syn over de mange forskellige slags fisk, ikke for at nævne alle de farver som faktisk dukker op, det uden tvivl et syn udover det sædvanlige, som bare skal opleves.

Udover alle de andre førnævnte aktiviteter du kan lave på samtlige øer, kan du her leje en speedbåd og begive dig ud til en af de andre øer eller tage til selve hovedstaden Mali for at snuse lidt rundt i deres spændende markeder og Bazare.

Se bedømmelse af CC Travel her 

maldives-1532172

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*