Derfor skal du tage på safari i Afrika

 

Drømmer du om at opleve noget helt fantastisk på din næste ferie? Hvis du er vant til de almindelige charterdestinationer i Europa, er det måske på tide at prøve noget helt anderledes. Hvorfor ikke tage på den ultimative rejse til Afrika? Her venter der en verden af nye oplevelser. Mange drømmer om at tage på safari i Afrika, men får måske aldrig lige taget sig sammen. Det er bare en skam, for der venter mange helt unikke oplevelser. Du skal selvfølgelig på safari og se alle de berømte dyr. Du kan også opleve storslået naturoplevelser. Oplev f.eks. vandfaldet Victoria Falls – læs mere om Victoria Falls her. Hvis du drømmer om at tage til Afrika, skal du læse med her.

 

Oplev Victoria Falls

 

I Zimbabwe ligger et af verdens syv vidundere. Hvis du tager til Afrika, er det helt oplagt at slå vejen forbi dette fantastiske vandfald. Rejser til Afrika handler ikke kun om safari – der er mange andre storslåede oplevelser og Victoria Falls er et af dem. Som et af verdens syv vidundere, er vandfaldet en helt spektakulær oplevelse. Vandfaldet består af mange mindre vandfald, der i alt strækker sig over hele 1,6 kilometer. Den store flod i Zimbabwe, Zimbabwefloden, ender ud i dette smukke syn. Hvis man har oplevet mindre vandfald før ved man nok, at det er en helt fantastisk oplevelse. Dette vandfald er endnu større og endnu mere fantastisk.

Når du har suget oplevelsen til dig, er det måske tid til at opleve lokalområdet omkring vandfaldet. Victoria Falls er også en lille by ved vandfaldet og det er helt oplagt at udforske denne fine, lille by, når man alligevel har besøgt vandfaldet. Byen er spækket med andre turister, men dette skal ikke afskrække dig. Der findes mange sjove oplevelser. Hvis man godt kan lide til spænding, er byen helt oplagt til vilde oplevelser såsom river rafting og bungyjump. Hvis det skal være lidt mere fredeligt, kan man også få en hyggelig og spændende helikoptertur, en stille bådtur eller en sjov safari på en elefant.

 

Se alle de berømte dyr

 

Når du er i Afrika, skal du selvfølgelig på safari. Der findes mange forskellige typer af safari. Det er ikke bare en tur i en jeep gennem savannen. Det kan sagtens foregå sådan, men der findes også mange andre måder at opleve Afrikas natur på. Hvis du gerne vil opleve alle de berømte dyr – tigere, løver, giraffer og elefanter – er det oplagt med en almindelig jeep safari. Denne form for safari kan varieres i forhold til hvornår på dagen den lægges og i forhold til hvad man oplever undervejs. Hvis det skal være lidt anderledes, kan det også være fra en elefantfyg.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*