Dette skal du opleve på din rejse til Argentina

Sydamerika er et kontinent fyldt med gode feriedestinationer. De 2 mest kendte lande Brasilien og Argentina går der ikke mange danske ferier til, og det er en skam. De indeholder begge 2 masser af oplevelser, man ikke oplever på det europæiske kontinent.

Vi vil herunder komme med nogle forslag til, hvad du kan tage på en rejse til Argentina og opleve. En rejse til det Sydamerikanske land vil med garanti være en rejse du aldrig glemmer.

Fodboldkamp i Maradonas hjemland

Sydamerikanere er vilde med fodbold, og de er samtidig dygtige til det. Tilskuerne er nogle af de mest passionerede i hele verden, og derfor skal du ikke snyde dig selv for at opleve en fodboldkamp i Maradonas hjemland. Kan du få passet din ferie sammen med Derbykampen i Buenos Aires mellem River Plate og Boca Juniors, vil du med garanti få en oplevelse du sent glemmer – selvom du ikke er specielt meget fodboldfan.

Iguazu vandfaldene er super smukt

På grænsen mellem Brasilien og Argentina finder du verdens flotteste vandfald, kaldet Iguazu. Kan man lide flot natur, skal man ikke snyde sig selv for at opleve disse smukke vandfald. Sydamerikanske turister valfartet til vandfaldet med god grund.  I Iguazu området er der i alt 257 vandfald og med sikkerhed en oplevelse for livet.

Den amerikanske præsident Bush har udtalt at Iguazu fik Niagra Falls til at ligne vand fra håndvasken, så tager du en tur herud har du med garanti noget at glæde dig til.

argentina

Falklandsøerne kan være et besøg værd

Er godt nok britiske, men er du vild med natur og dyr kan det også være en mulighed at spendere lidt tid på disse øer. Der er et rigt dyreliv, med mange forskellige spændende arter man kan få at se på en tur ud til Falklandsøerne.

Du kan komme til at opleve pingvinger, sæler og søløver fra aller forreste parket, hvilket er noget dyreelskere vil elske.

Argentina er kendt for spændende nationalparker

Dyr og natur er især noget at rejse til Argentina for. De mange nationalparker rundt omkring i landet giver natur- og dyreelskere noget at juble over. Du kan opleve spændende dyr, enestående natur der står i deres fredsfyldte beskyttede parker. Parkerne har været en nødvendighed for at beskytte tingene mest muligt, men det gør ikke oplevelsen af parkerne ringere. Det er genre naturlige skatte der er gemte i disse små paradiser som Argentina har mange af. Tag en tur i nationalparken og få en god naturoplevelse.

Sydamerika og Argentina er bestemt et besøg værd. Er du interesseret i en anderledes oplevelse, vil en rejse til Argentina være en god måde at bruge sin ferie på, læs evt. mere om det fantastiske land på www.rejsegevinst.dk her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*