Gode feriemuligheder i det danske

Når det er ferietid er der mange der kigger sig om efter rejser til spændende eller varme lande. Det er dog ikke altid nødvendigt, da Danmark også byder på rigtig mange fede steder man kan tage hen på ferie. Fordelene ved at blive i Danmark på ferien er flere, især den meget kortere rejsetid man har kan være en fordel for især børnefamilier, hvor det kan være en prøve at tage langt væk.

Derudover er der også tit penge at spare, på at holde ferie i Danmark. Er man på et lidt stramt budget i hverdagen, kan det være en måde at spare lidt penge på, men stadig få holdt en god ferie.

Det der i modsætningen taler for, at man tager en ferie til udlandet er naturligvis det ustadige danske sommervejr, som mange gerne vil være foruden. Man kan aldrig vide om det regner en hel sommermåned væk herhjemme, og det er man noget mere sikker på at det ikke gør, hvis man eksempelvis tager sydpå.

Herunder vil vi komme med nogle forslag til danske ferie destinationer, som kan give dig en super ferie i det danske.

photo-1464518884272-72233e67eb6e

Badeferie

Lalandia er en fin mulighed for at få en god ferie, i et lækkert dansk feriecenter. Lalandia har nu 2 forskellige feriecentre, både et på Lolland i Rødbyhavn og et i Jylland i Billund. Lalandia er mest kendt for deres badelande, som er nogen af de bedste du kan støve op på dansk jord, og har også klart været det der har været medvirkende til Lalandias succes. Det var, og er stadig i dag badelandet der er det store trækplaster.

Campingferie

Camping ferie i Danmark er en anden populær måde at holde ferie på i det danske. En campingferie kan både være med egen campingvogn, som man selv kører på en spændende campingplads et sted i landet, eller det kan være man kan leje en campingvogn det sted man lejer sig ind.
Der er også mange der tager på en hytteferie på en campingplads i stedet, da der er nogen der finder det hyggeligere at bo i en hytte end i en campingvogn.

For mange børnefamilier kan denne type af ferie være rigtig god, da der altid er masser af aktiviteter på sådanne campingpladser for børn. En campingplads vi altid anbefaler, er Hasmark Strand Camping, da du her finder billig camping med rigtig gode muligheder for aktiviteter. Der er vandland både indendørs og udendørs, og masser af legeaktiviteter for børnene. Derudover giver campingpladsen rig mulighed for at have sin hund med, hvis man har sådan en, da der er opstillede hundebade og hunde gårde.

På den måde er hele familien velkommen og kan få en rigtig god ferie på Hasmark strand camping

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*