Min MC tur til Argentina

At planlægge ferien har aldrig været en let opgave, og situationen var den samme for mig, da ferien skulle planlægges. Dog endte det godt ud, og min ferie blev den bedste, som jeg overhovedet kan huske. Den kan ikke sammenlignes med noget andet, som jeg har prøvet, og det er lang fra sidste gang, dette kommer til at ske. Det er let at regne ud, hvad jeg snakker om, og som overskriften beskriver, handler det om min tur til Argentina, som foregik på min MC. Denne ferie er som sagt en klar førsteplads blandt alle de ferier, som jeg har været på – og jeg har altså været på mange ferier gennem mit liv indtil videre.

Hvorfor er en motorcykelferie så speciel

Det er ikke for alle, når man skal suse rundt på landevejene på sin motorcykel, idet det kræver en bestemt person, hvis dette skal kunne klares. Jeg kan dog kun anbefale alle til, at de giver det en chance med en tur på motorcykel, hvis det er noget, der bare har lidt interesse for dig. Det er nemlig en tur, der vil byde på vind i håret, frihed samt mødet med en masse nye seværdigheder. Omkring sådan en tur, skal det siges, at man passende kan tage flere af sted, hvis dette kunne være spændende.

Hvad så jeg i Argentina

Mit møde med Argentina var fyldt med glæde og oplevelser, eftersom dette smukke land har meget at byde på. Selvfølgelig har de noget ekstremt lækkert vejr samt noget smukt turkisblå vand, som jeg selvfølgelig brugte en del tid på at nyde. Ud over dette besøgte jeg dog også en række seværdigheder, idet jeg havde hørt gode ting om disse. Iguazú vandfaldene tog jeg eksempelvis et smut forbi. Disse er pragtfulde, og de er placeret lige på grænsen mellem Argentina og Brasilien, hvilket i sig selv er unikt. Ligeledes besøgte jeg Nationalparken Perito Francisco P Moreno, som ligger i det sydlige Argentina, hvor dyrelivet er ekstraordinært. Sidst vil jeg selvfølgelig nævne, at jeg også så en enkelt fodboldkamp, da jeg ikke kunne lade være, idet jeg måtte se den prægtige stemning, der er omkring dette. Disse er blot nogle af de ting, som jeg så, og hvis du også vil på en fed tur, skal du kigge her, hvor der er motorcykler til salg for en god pris. Du kan passende hoppe herind, hvis du ikke allerede har en motorcykel, som der skal bruges, når den optimale ferie skal opleves.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*