Opdagelsen af Argentinosaurus Huinculensis i Argentina

argentina

Opdagelsen af Argentinosaurus Huinculensis i Argentina har været en vigtig milepæl for palæontologi. Argentinosaurus er den største kendte dinosaur og samtidig en af de mest komplette.

Det er vigtigt at bemærke, at denne opdagelse ikke blev gjort tilfældigt. Det blev faktisk opdaget på grund af en landmand, der bemærkede nogle usædvanlige markeringer på sin jord. Dette viser, at selvom teknologien er gået betydeligt frem, er det stadig vigtigt for mennesker at være opmærksomme og opmærksomme på deres omgivelser.

Hvad fandt argentinerne i den patagoniske ørken?

I den argentinske Patagoniske ørken har et hold palæontologer og geologer fundet resterne af en ny dinosaurart, som de har opkaldt efter landet.

Argentinosaurerne var et planteædende væsen, der levede i det nuværende Patagonien for mellem 95 og 100 millioner år siden. Den var omtrent på størrelse med en okse og havde en usædvanlig lang hals og hale.

Dinosauropdagelser i Argentina

Den argentinske palæontolog prof. Rodolfo Coria fra National University of San Juan har sammen med sit team opdaget en ny type dinosaur i Patagonien.

Denne opdagelse er et væsentligt bidrag til viden om udviklingen af dinosaurer og deres udryddelse. Det argentinske hold fandt et komplet skelet af en ny art, som de kaldte “Inkalipterus”.

Hvordan knogler i Patagonien peger på en masseudryddelsesbegivenhed

En nylig undersøgelse af det patagonske landskab har ført til en opdagelse af en udryddelsesbegivenhed, der skete for omkring 66 millioner år siden. Opdagelsen blev gjort, da holdet fandt beviser for en masseudryddelse, der førte til forsvinden af dinosaurer og mange andre arter.

Holdet af forskere fra Argentina, Canada og Spanien brugte data fra satellitbilleder, fossiler og geologiske optegnelser til at analysere landskabet. De fandt ud af, at denne begivenhed i Patagonien forårsagede en betydelig ændring i vegetation og dyreliv.

Holdet mener, at denne begivenhed var forårsaget af et asteroidenedslag eller et vulkanudbrud.