Tag på ferie i Asien – Her er vores top 3 destinationer

Der er rigtig mange spændende steder at tage på ferie i Asien, og som verdens største kontinent har Asien rigtig meget at byde på. Det er lige fra verdens højeste bjerg til lækre strande og smilende, venlige befolkninger. Det kan derfor være svært at vælge, hvor du skal tage hen, hvis du drømmer om at tage til Asien. Vi har derfor lavet en guide med vores tre topdestinationer i Asien.

 

  1. Vietnam

 

Vietnam er et fantastisk og alsidigt land, og der er mange, der drømmer om ferie Vietnam. Det er da også på vores top tre over steder at besøge i Asien. Landet byder på lækker mad, gode strande, en venlig befolkning og en rig og gammel historie. I det nordlige Vietnam er der gode muligheder for at komme ud at vandre i bjergene og opleve stammefolkene, der stadig lever på traditionel vis. Det er også der, du kan opleve den spektakulære Halong bugt, hvor du kan sejle rundt mellem de høje kalkstensbjerge, der synes at skyde lodret op af vandet. I det sydlige Vietnam er der gode strande og mange muligheder for at få et indblik i Vietnamkrigen og dens rædsler.

 

  1. Singapore

 

Hvis du er mest til storbyferie, er Singapore et godt bud. Det lille land er nærmest bare en kæmpestor by. Der er dog rigtig meget at se og gøre lige meget, hvad du interesserer dig for. Der er gode muligheder for at shoppe på lokale markeder så vel som i store shopping malls. Landet har flere gode museer og er kendt for sine zoologiske haver, der virkelig er i verdens klasse. Hvis du holder af lækker mad, er Singapore helt sikkert det rette sted for dig at tage hen. I Singapore lever efterkommere af både indere, kinesere og malayer, hvilket har givet en helt speciel madkultur.

 

  1. Nepal

 

Nepal er hjemstedet for verdens højeste bjerg. Der er derfor rigtig gode muligheder for at komme ud at vandre. Du kan både tage på kortere og længere vandreture, alt efter hvad din kondition og din tid tillader. Nepal har nemlig også rigtig meget andet at byde på. Du kan for eksempel se en række flotte hinduistiske og buddhistiske templer, lige som du nede sydpå kan opleve vilde næsehorn og måske endda vilde tigre. Hvis du gerne vil blive bedre til yoga eller meditation, har du også gode muligheder for at tage et kursus i Nepal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*