Om bloggen

Danes in Argentina startede som rejseblog der udelukkende fokuserede på vores 6 måneders rejse rundt i Argentina. Men som tiden er gået har den udviklet sig til en mere generel rejseblog, et mini rejsemagasin kunne man måske fristes til at kalde det siden er blevet til. Det er efterhånden noget tid siden vi startede bloggen, og siden da er der sket meget på den. Bl.a. har vi været så uheldige at vi er blevet hacket for nyligt, så vi har mistet rigtig rigtig meget indhold. Det arbejder vi på at få tilbage, samtidig med at vi kombinerer det med noget nyt.

Argentina

Har du nogensinde overvejet at rejse til Argentina?

På denne side har vi indsamlet alle praktiske oplysninger, råd, velledning, tips, ideer og inspiration omkring Argentina.

På denne side vil du få et indblik i landet Argentina som rejsedestination. Hvordan er kulturen? Hvilke seværdigheder har landet? Hvilke tidspunkter er det bedst at besøge Argentina. Alle disse spørgsmål og mange flere, kan være i hovedet på en når man skal rejse til et ny land og i dette tilfælde Argentina. Med denne side vil vi gøre det nemmere for dig at få besvaret alle dine spørgsmål og hjælpe dig på rette. Udover praktiske oplysninger m.m. Vil du også få muligheden for at læse blogs fra danskere som deler deres erfaringer og oplevelser fra Argentina

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at dele dine oplevelser, historier, tips og billeder med os.

argentina