Derfor skal sommerferien i 2019 gå til Malta

malta

Er du ligesom så mange andre lige nu ved at finde ud af, hvor familiens ferie skal gå hen, når sommeren 2019 står for døren? Så har du sikkert allerede været omkring mange skønne destinationer, der kan give jer de oplevelser og den afslapning, som I alle sammen har så hårdt brug for. Men har du også taget et kig på den perle som Malta er? Her kan du med sikkerhed finde noget, som hele familien vil glædes ved, og du kan derfor også være sikker på, at det er en destination, som alle vil synes rigtig godt om.

Sid snart i flyet

Når sommeren 2019 står for døren, er der mange familier, der vælger at pakke deres kufferter og støve deres pas af, således de kan komme ud og rejse. Mange drømmer derfor dagligt om at sidde i flyet på vej til en solrig destination, hvor det eneste, der skal foretages nede, er at ligge i en liggestol og drikke kolde drinks, mens der i ny og næ tages et dyk i det azurblå og kølige hav. Det er ferie, og det er lige præcis det, mange har behov for. Afslapning og det at have tid og rum til at lave ingenting er nemlig vigtigt, når man rejser ud.

Rejs til en af verdens perler

Og det er lige præcis, hvad der tilbydes, hvis I vælger at rejse til en af verdens perler, som er Malta. Her er der alt, hvad hjertet begærer, hvis I drømmer om sol, strand og masser af lækker mad. Malta er en lille ø, men det er en lille ø, der er fyldt med spændende muligheder og oplevelser, som I kan lade jer betage af samtidig med, at I nyder de mange solrige og varme timer, som der også her er.

Her er alt, hvad havet kan tilbyde

På Malta kan I lave alt det, som I har lyst til. I finder her nogle smukke og kridhvide sandstrande, der er perfekte til badning og solbadning. Her er vandet azurblåt og krystalklart, og der er derfor masser af muligheder for at få slappet af, mens huden bliver lækker og brun. Eller være lidt mere aktiv med noget vovet vandsport.

Bestig de smukke bjerge

I finder også smukke bjerge, som I kan bestige, hvis I gerne vil lave noget, der er lidt mere aktivt. I kan derfor komme helt op i højderne og opleve de helt fantastiske udsiger, som øen byder på. Og når I er færdige med de aktive begivenheder, kan I nyde noget af den lækre og friske mad, som øen også byder på. Her findes nemlig et utal af forskellige kulinariske oplevelser.

Oplev kulturen

Og så må det heller ikke forglemmes, at her kan findes alt fra populære filmkulisser til forladte borge med frygtindgydende historier. Er I til kultur, kan Malta således heller ikke skuffe jer. Og det er netop derfor, at Malta er den perfekte destination – her er noget for alle.