Det skal du vide, før du laver din egen rejsehjemmeside

Person sidder i sofa på computeren

Har du længe gået med drømmen om at lave din egen hjemmeside og skrive om alle de fede rejsedestinationer, som du enten har besøgt eller drømmer om at besøge, så er der nogle vigtige ting, som du bør vide, før du går i gang. Der er nemlig nogle tekniske ting, der kan være med til at afgøre, om din nye hjemmeside bliver en succes eller fiasko.

Selvfølgelig er indholdet på din hjemmeside afgørende for, om brugerne besøger din hjemmeside igen og igen, men faktisk kan nogle tekniske specifikationer spænde ben for selv den fedeste hjemmeside. Det gælder bl.a. loadtiden for din hjemmeside, der både kan få folk til at klikke forbi din hjemmeside, før de overhovedet er nået ind på den, samt det faktum, at Google kigger på loadtider, når de rangerer hjemmesider.

Optimer din hjemmeside

For mange kan det være en stor jungle at bevæge sig ind i, når man skal lave sin egen hjemmeside. Dog er der efterhånden kommet mange forholdsvis overskuelige platforme, der kan hjælpe dig godt på, når du ønsker at udleve drømmen med din egen hjemmeside. Derfor kan du da også rimelig overskueligt og hurtigt få stablet din hjemmeside på benene. Der kan dog være visse begrænsninger ved disse hurtige løsninger. Du kan komme ud for, at loadtiden for din hjemmeside er utrolig dårlig. Det vil sige at tiden fra når folk klikker på din hjemmeside på Google til de rent faktisk er inde på din hjemmeside, er længere end gennemsnittet. Det kan have fatale konsekvenser for antallet af besøgene på din side samt din placering på Google.

Derfor bør du få tjekket loadtiden for din rejsehjemmeside, så du sikre dig en bedre placering i Googles søgemaskine samt undgår at skræmme interesserede væk, før de overhoved har åbnet din side.

Hold din side opdateret med nye opslag

Hvis du skal starte en succesfuld rejsehjemmeside op, så er det vigtigt, at du hele tiden opdaterer den, så de faste brugere finder noget nyt hver gang, de besøger din hjemmeside. Om du er ude på at sælge rejser eller lignende, bare gerne vil dele ud af rejsetips, eller om du ønsker at skabe en platform, hvor folk kan dele rejsetips og rejseoplevelser med hinanden, så er det vigtigt, at du hele tiden viser, at du følger med tiden. Derudover er det vigtigt, at du svarer på besked og henvendelser fra brugerne så hurtigt som muligt, så du har mulighed for at hjælpe brugerne med at få svar på deres spørgsmål samt får mulighed for at forbedre din hjemmeside hele tiden.

Kast dig ud i det

Hvis du ikke ved, om du er klar til udfordringen ved at drive din egen hjemmeside, så bliver du i hvert fald ikke klogere af at lade være. Derfor skal du da bare kaste dig ud i det, og give dig i kast med at skabe din egen hjemmeside og platform omhandlende netop din passion. Med de rette tekniske specifikationer og en masse ideer, så er du i hvert fald godt i gang allerede.