Farsdags gaver – Tag din far med på en rejse

Farsdags gaver – Tag din far med på en rejse

Det ligger måske ikke lige til højrebenet at give din far en rejse, når det på grundlovsdag den 5. juni er Fars Dag. Ikke desto mindre kan det være en fantastisk gave for både dig og ham. Ja, faktisk meget mere end bare en Farsdags gave. At invitere din far med ud at rejse, hvor end turen går hen, er den måske bedste måde at vise, hvor meget du holder af ham. Din far har formentlig bragt dig på mange ferier under hele din opvækst. Nu har du mulighed for at give lidt igen.

Få det gjort før det er for sent

Fars dag er en glimrende anledning til at få inviteret din far med på den rejse, som du i så lang tid har gået og tænkt på. Det kan måske virke voldsomt at give din far en rejse i gave, når de fleste andre giver morgenmad på sengen eller en ”verdens bedste far” kaffekop. Det handler dog hverken om penge eller traditioner. Det handler om, at du her har en undskyldning for at give din far en mindeværdig oplevelse sammen med dig. En oplevelse du alligevel går og overvejer at give ham, men aldrig lige får sat tingene i gang. Netop det kan være farligt, for pludselig en dag er det for sent.

Udlev jeres drøm

Du kan invitere din far et sted hen, som giver mening for netop jer to. Har i en fælles passion, som kan opleves på en helt anden måde ude i verden end her i Danmark? Det kan være i har en fælles passion for et sportshold, som i trofast følger foran tv’et, som i skal ud og opleve live. Måske i sommer efter sommer har været klistret til skærmen under Tour de France og altid har snakket om, hvor fedt det ville være at heppe på rytterne på toppen af de franske alper. Det kan være i altid har hørt en bestemt musiker, når i har været sammen, og derfor skal til Berlin, London, eller hvor i nu kan opleve jeres favorit sammen. Har i altid haft en fælles interesse for kunst eller kirker, så kunne en weekend tur til Rom, Firenze eller Barcelona måske være sagen.

Ægte kvalitetstid med farsdags gaver

Hvis du ikke lige har den oplagte mulighed i tankerne, behøver du ikke nødvendigvis gå efter den helt store guldmedalje i første omgang. For mange handler det mest af alt om at komme væk fra hverdagen og få den ægte kvalitetstid sammen. De bedste minder skabes nemlig ofte der, hvor du mindst venter det. Derfor kan du også sagtens logge på internettet og søge på billige flybilletter. Derved kan du lade flymarkedet afgøre, hvor du skal tage din far hen. Om i ender i Budapest, Krakow, Stockholm eller Dublin behøver slet ikke at være så afgørende. Det vigtigste er, at i rejser afsted sammen. Ligegyldigt hvem din far er, og hvor end i ender, så vil han sætte enorm pris på, at du vil rejse med ham. God tur.