Genopdag hinanden på ferien

flot ferie

Der kan nemt gå hverdag i den, når man har været sammen længe. Det betyder for mange par, at det med romantikken og erotikken bliver sat lidt på standby og erstattet af nogle mere pligtbetonede aktiviteter.

Det er helt almindeligt at glemme at give hinanden kæresteopmærksomhed. For at få sat lidt liv i den side af parforholdet igen, så kan det være en perfekt idé at tage på weekend eller på en ferie, så I kommer væk fra hverdagslivet for en stund.

Giv jer tid til hinanden

Når I er væk fra hverdagen, væk fra job, rutiner og pligter, så har I kun hinanden at give opmærksomhed. Det kan være lige det, der skal til for at puste liv i det intime samliv igen. Når I dermed sætter de bedste rammer for, at det kan lade sig gøre, så er det bare at give sig hen til stemningen.

Det kan gøres ved en god lang massage, ved fælles karbad, ved at tilbringe en hel dag eller en hel weekend i sengen og kun tænke på at nyde hinanden. Det kan også gøres ved at bringe intimiteten med uden for værelset. Gør kun det, som I har lyst til.

Pak en erotisk kuffert

Tænk i erotik, når du pakker kufferten. Den smule tøj, du skal have med, må godt være til den sensuelle side. Det flotteste undertøj, måske kan du nå at købe noget, som din partner ikke har set endnu. De lækreste cremer, parfumer, massageolie og så videre. Gør noget ud af dig selv og din udstråling.

Tag også gerne jeres voksenlegetøj med. Medbring gerne hele legetøjskassen, og læg gerne noget i, som er en ny overraskelse. Du kan finde god inspiration til sexlegetøj til par og sætte lidt ekstra fut i intimiteten. Det er altid sjovt og pirrende at prøve noget nyt.

Huske endelig også at få lagt noget godt glidecreme ned i kufferten. Det får I brug for.

Hvor vildt skal det være?

Hvis I er begyndere i forhold til at bruge sexlegetøj, så kan I jo starte med noget, som ikke er så avanceret. Hvis I har prøvet en del forskelligt, så kan det være lidt svært at finde på noget helt nyt og uafprøvet.

Når I er afsted som et par, så kan det være meget inspirerende at bruge noget legetøj, som I kan bruge samtidig. Det kan for eksempel være en fjernstyret vibrator, hvor den ene part har fjernkontrollen, og den anden har vibratoren i sig. Den kan bruges både ude og hjemme. Brug den for eksempel, når I er på restaurant eller ude at gå en tur. Det kan være meget frækt.

Skal det være noget endnu vildere, så kunne I investere i en sexmaskine. Den skal nok få sat gang i seksualiteten. De fleste sexmaskiner kan bruges af begge køn, og den kan således gøre stimuleringen virkelig intens.

I behøver slet ikke at tømme en sexlegetøjs-webshop for at få den fedeste erotiske weekend eller ferie. Men lidt nye lege indimellem kan være medvirkende til, at I genopdager hinanden.