Første step til overlevelse i naturen

Gerber er et amerikansk mærke, der blev stiftet i 1939 i Oregon. Gerber producerer kvalitetsknive og værktøj, der kan bruges i udendørslivet og på farten. Det amerikanske mærke tilbyder alt fra funktionelle, kompakte skovle og økser, der kan pakkes forsvarligt ned til en langtur i fjeldene. Alle knive, skovle og økser kommer med tilhørende sikkerhedsbeskyttelse, der kan sættes uden på redskaberne.

Tænk multifunktionelt med Gerber knive

I naturen kan der opstå situationer, hvor du enten kan komme i fare, eller hvor du har brug for midler til at skabe diverse funktionelle elementer undervejs. Med de rette udvalgte redskaber til turen kan du komme en lang vej, og du vil opleve at kunne skabe shelters, bål og tilberede mad langt lettere. Et godt sted at starte er med en Gerber foldekniv.

Gerber producerer forskellige foldeknive og foldesave – her handler det om at tænke fremad og tænke over de situationer, du har brug for kniven eller saven i. Har du nok plads i din oppakning, kan du overveje at skaffe begge, men ellers kan de to redskaber for eksempel godt gå ud på ét.

En god all-around kniv er et must

Når du er afsted på jagt eller outdoortur i fjeldene, er det vigtigt at have en god, all-around kniv liggende, der er stærk og kan klare at skære gennem mange forskellige materialer. Et godt eksempel på en klassisk all-around kniv er en Gerber Bear Grylls. Gerber Bear Grylls er en fikseret kniv (ikke en foldekniv) med et bredt blad og et skridsikkert og ergonomisk håndtag. Gerber Bear Grylls er en robust, kort kniv, du kan bruge til langt det meste – alt fra partering af en fugl til at snitte træ.

Et godt eksempel på en klassisk, all-round foldekniv vil være Gerber Gator foldekniv. Denne foldekniv er helt klassisk med et rustfrit blad og et sort, hårdt plasticskaft. Kniven er lille og kort, men ligger godt i hånden takket være de velplacerede krumninger. En foldekniv er nødvendig på en tur, da det er denne kniv, du vil ty til, når du går væk fra campen, da den let kan ligge i lommen uden at gøre skade.

Undgå en rygsæk, der er tung af værktøj

Skal man pakke smart og kompakt, er det den bedste løsning at tænke multifunktionelt. At tænke multifunktionelt vil sige, at du gør dig nogle overvejelser om, hvorvidt du kan bruge et stykke tøj eller en kniv i flere forskellige sammenhænge. Når du skal pakke til turen, kan det hurtigt løbe op vægtmæssigt, og værktøj og redskaber er ikke just et af de punkter på afkrydsningslisten, der vejer mindst.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*