Gode råd når du skal vandre i Argentina

Planlægger du en vandrerejse til Argentina, men er i tvivl om, hvad du skal være opmærksom på? Læs med her og få nogle gode råd til, hvordan du får den bedst mulige vandretur i Argentina.

 

Køb en solid vandrerygsæk

Noget af det vigtigste udstyr til vandring, det er en vandrerygsæk. Det er i rygsækken, at du kan have proviant, ekstra tøj, nødvendigt udstyr, førstehjælpsting og lignende med. Derfor er det vigtigt, at du har en rygsæk, der fungerer 100% som den skal. Det vil sige, at den først og fremmest skal være behagelig at have på ryggen, når du skal vandre mange timer hver eneste dag. Derudover skal den være nem at bruge. Det vil sige, at lynlåse, lommer, rum osv. skal være funktionsdygtige, så du skal bekymre dig mindst muligt, når du vandre.

 

Få mere information om vandrerygsække her: http://outdoormagasinet.dk/3-gode-vandrerygsaekke/

 

Vandreskoene danner fundamentet for en god tur

Vandreskoene er muligvis det vigtigste at fokusere på, inden du rejser af sted til Argentina. Når du vandre, så bruger du ikke overraskende dine fødder uhyre meget. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du har nogle vandresko, der passer perfekt til dine fødder og gør turen så komfortabel som overhovedet muligt. I den forbindelse anbefaler vi, at du gør dig umage med at finde de helt rigtige vandresko. Det vil sige, at du ikke skal være bange for at prøve 10 par vandresko med henblik på at finde lige præcis dén model, der er bedst for dig og dine behov.

 

Planlæg ruten på forhånd og undgå at fare vild

Hvis det er første gang, at du skal vandre i Argentina, så er det en glimrende ide at planlægge ruten på forhånd – medmindre du skal have en guide med. Selvom du er en erfaren vandre, så kan det stadig være svært at finde rundt i et nyt land. Så jo bedre forberedt du er hjemmefra, jo mere gnidningsfri en tur vil du alt andet lige få.

 

I den forbindelse er det værd at søge hjælp hos tidligere vandrere i Argentina. De har med garanti nogle værdifulde erfaringer, de gerne vil dele ud af – og som du kan lære af. Der er ingen grund til at begå dumme fejl på vandreturen, hvis det kan undgås blot ved at få lidt råd fra tidligere vandrere i Argentina.

 

Husk du altid kan søge hjælp hos den danske ambassade i Argentina, hvis du har spørgsmål om din rejse/dit ophold i landet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*