Husk at tjekke om din rejseforsikring er gældende uden for EU inden du rejser til Sydamerika

argentina

Mange danskere er tiltrukket af de udenlandske rejsemål, hvorfor flere og flere vælger at tage på mere end én ferie om året. Det anbefales altid, at man opretter en rejseforsikring inden man rejser, da man på denne måde kan være sikret på sin færden udover landets grænser. En rejseforsikring kan købes på flere forskellige måder, enten kan man købe en enkeltrejseforsikring, der kun dækker en ferie, eller man kan købe en årsrejseforsikring, hvis man planlægger flere udenlandsrejser indenfor det samme år. Når du tegner en forsikring til dine rejser, bør du tænke over, hvad der kan gå galt, da man langt de fleste steder selv skal sammensætte sine forsikringer efter behov. Dette kan ske i form af tilkøb af f.eks. bagageforsikring, selvrisiko og meget andet. I forbindelse med sygdom skal man huske, at det blå sygesikringskort kun dækker dig ved rejser indenfor EU samt Norge, Schweiz, Liechtenstein og Island. En rejseforsikring dækker dog ikke kun dit personlige helbred, men også i forhold til at få refunderet penge eller have en gældende forsikring, hvis dit fly bliver aflyst og du derfor må udskyde sin rejse.

Få de bedste rejseforsikring priser – sammenlign på nettet

Der findes en lang række af virksomheder, der tilbyder rejseforsikring til dig og din familie. Derfor er det vigtigt, at man sammenligner priser således at man får de bedste rejseforsikring priser i forbindelse med hver enkelt ferie. Det er derudover yderst vigtigt, at man huske at bestille forsikringer, der dækker i de lande eller egne man har planer om at rejse til. Rejser man til Sydamerika dækker de normale rejseforsikringer til EU ikke, hvorfor man i samarbejde med sit rejsebureau kan finde den ideelle løsning for at kunne føle sig tryg og sikker på sin færden udenfor EU. I forbindelse med kroniske sygdomme og smerter, kan man få brug for at afbryde sin rejse før tid og få hjemtransport. Ikke alle rejseforsikringer dækker disse omkostninger, hvorfor du skal sikre dig, at du kan få den rette lægehjælp, medicin eller hjemtransport ved sygdom.

Billige rejseforsikring priser – vælg den bedste løsning

Planlægger man en rejse udenfor EU, f.eks. til Sydamerika, skal man være sikker på at ens rejseforsikring dækker over alle de fornødenheder man kan komme ud for. Derfor skal man ikke blot vælge den billigste løsning, men finde rejseforsikring priser, der både lever op til ens krav om betaling, men som også er dækkende for de mest basale problemer man kan komme ud for. En rejseforsikring er din livline til en sund og sjov ferie, du kan med fordel se på din rejseforsikring som dét sikkerhedsnet, der redder dig fra farer. I f.eks. Sydamerika findes der mange giftige dyr, hvorfor du med din forsikring skal være sikker på, at du er sikret og kan få den nødvendige lægehjælp. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger en ferie, hvor naturen indgår som den primære oplevelse af turen i form af vandringer, sightseeing og opdagelsesrejser.