Bring rejseglæden ind i din hverdag med et verdenskort som plakat

Bring rejseglæden ind i din hverdag med et verdenskort som plakat

Er du en af de mange, som elsker at rejse? Men føler du samtidig, at du får rejst alt, alt for lidt? Så er du langt fra alene. Det er nemlig en følelse, som rigtig mange danskere går rundt med hver eneste dag.
For selvom de fleste af os ville smide alt hvad vi havde i hænderne og tage ud at rejse med det samme, hvis vi kunne, så er det langt fra en realitet, som er en mulighed for størstedelen af os. Arbejde, familieliv og økonomi er alt sammen ting, der bremser.

Glem ikke rejseglæden i hverdagens stress

Det får mange af os til at opgive og gemme drømmene om rejser til fjerne og eksotiske steder meget langt væk. Men det er der ingen grund til, heller ikke selvom hverdagen kan stresse og få det hele til at virke som en fjern drøm.
For selvom den næste rejse ikke er lige om hjørnet, så er der intet galt i at gå rundt og drømme og planlægge. Faktisk er det sundt for både krop og sind at holde drømmen ved lige. Og lige pludselig er tiden og pengene er, og du kan rent faktisk tage af sted.

Inviter verden ind med en plakat

Det lyder måske som en lidt kryptisk overskrift, men det er det faktisk slet ikke. For en måde at holde drømmen om verden uden for og rejserne i live på, er at hænge en plakat af et verdenskort op på den væg.
Med et verdenskort kan du nemlig invitere verden indenfor. Når det hænger på din væg, kigger du lidt på verden hver dag, også selvom du måske ikke bevæger dig længere end fra arbejdet til dit hjem. Og det er noget, der skaber glæde og inspirerer.

Pyntekort eller praktisk kort

Der er mange forskellige former for plakater og verdenskort, som du kan vælge til dit hjem. For nogle vil det fungere bedst med en simpel plakat, der ikke fylder så meget. Denne form for plakat af et verdenskort fungerer primært som pynt.
Andre vil være gladere for et stort og mere robust verdenskort a la dem, som hang på væggene i folkeskoletiden. Her kan du for eksempel sætte nåle i, tegne på det eller på andre måder markere tidligere eller ønskede rejsemål. Der er forskel i prisen, men begge koncepter vil bringe glæde ind i din hverdag.

Planlæg rejsen med et verdenskort

At have et verdenskort hængende på væggen kan også tjene et helt basalt praktisk formål. Verdenskortet kan nemlig være en hjælp, når du skal palanlægge en kommende rejse – enten på egen hånd eller med venner, kæreste eller familie.
For eksempel kan du eller I bruge kortet til at overskue et nyt land. Hvor ligger lufthavnen, hvor ligger hovedstaden, hvor er strandområderne? Er der langt mellem de steder, som I gerne vil besøge? Alt sammen er noget, der bliver lettere og mere overskueligt med et verdenskort på væggen foran jer.