De bedste destinationer i Sydamerika

Sydamerikansk by taget oppefra på bjerg

Sydamerika byder på nogle af de flotteste destinationer, du overhovedet kan finde i hele verden. Det er alt fra hvide sandstrande til rester fra inkaimperiet. Har man slet ingen viden om Sydamerika, kan det dog være svært at finde ud af, hvor man gerne vil hen.

Som udgangspunkt er der ikke én destination, der er dårlig. Uanset hvor man tager hen i verden, er det dog en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for sikkerhed i det pågældende land. Det kan være, at der er uroligheder ved lige netop din drømmedestination.

Vi har samlet tre bud på de bedste destinationer i Sydamerika. De kan forhåbentlig sætte gang i dine egne idéer og drømme om det varme kontinent syd på.

Peru

Som et af de allerbedste bud på et destination i Sydamerika, er Peru. I Peru kan du blive ved med at opdage nye eventyr. Er du vild med historie, så er det lige præcis landet for dig. Ikke mindst fordi det er her, du finder det storslåede Machu Piccu. Et vidunder at se, som man bestemt ikke må gå glip af. Peru rummer dog også meget mere. Heriblandt frodige regnskove og en fantastisk kultur blandt de indfødte.

Hvis du ønsker at finde noget af et rejsekup, så kan det helt sikkert gøres til Peru. Ofte er flybilletterne til Sydamerika forholdsvis dyre, men det betyder ikke, at du ikke kan finde rejsekup rundt omkring! Det handler blot om at være god til at lede.

Argentina

Argentina er en populær destination blandt mange, og med god grund. Her finder du både et pulserende byliv, men også fantastiske naturoplevelse uden lige. Oplev tango fra tangoens helt eget hjemland, eller tag til Andes-bjergene og bliv blæst bagover af synet.

Er du vild med vin, så er du også kommet til det rette land. I Argentina finder du noget af verdens bedste vin. Der er også noget helt specielt ved at komme forbi en vingård og se, hvor det hele stemmer fra.

Der er altså masser af muligheder for gode rejsekup i Argentina. Især priserne til Buenos Aires kan findes til fornuftige priser – og den storby vil du helt sikkert ikke gå glip af!

Ecuador

Det er svært at komme udenom Ecuador, når man snakker om de bedste destinationer i Sydamerika. Her skal du desværre lede godt og længe efter det rette rejsekup – men det findes! Ecuador er desværre dyr at komme til. Især hvis man ønsker sig en tur til de fantastiske øer Galapagos.

Det vil dog være en oplevelse uden lige og noget, du altid vil kunne huske. Det er næsten lige som at se et dyreprogram, bortset fra at du selv får lov til at se det. Ecuadors hovedstad Quito kan dog også noget helt særligt. Derudover finder du i Ecuador også mange små byer, der er fulde af charme. Blandt andet den lille Baños, der er omgivet af hele tre vulkaner. Ecuador er for dig, der føler sig draget af naturen og det rige dyreliv.