Få nogle gode sko, hvis du skal gå lange distancer på rejsen

Personer går på toppen af bjergkæde

Skal du på en rejse, hvor du skal gå en masse, eller ved du allerede nu, at du skal på en længere vandretur oppe i bjergene, så kræver de begge to noget helt specielt. De rette sko. Uden de rette sko, kan det hurtigt gå hen og blive en rigtig lang og hård tur – for ikke at nævne farlig!

Der findes flere leverandører derude, som forhandler rigtige gode sko til både almindelig byvandring og bjergvandring. Uanset hvad du har i tankerne, så er det en god idé at have et par gode sko med på rejsen – medmindre du altså skal ligge og slikke sol hele tiden. Wolverine har flere modeller, der både er gode at gå i, men også stilfulde.

Gode sko er helt essentielle for en tur i bjergene

Når man skal en tur i bjergene, er det rigtigt vigtigt at alt udstyret er i orden. Det indebærer især også skoene. Man skulle nødig glide og falde. Det kan i værste fald være rigtig farligt. Lad derfor være med at tage dine nyeste sneakers med derop. Selvom de er gode at gå i, griber de ikke ordentligt fat, og du har større chance for at glide i dem.

Du skal i stedet investeret dig i et par sko, der griber mere fat. Der findes et hav af vandresko derude. Wolverine kan også bruges, men sørg for at kigge efter dem, der har det bedste greb i jorden. Skal du afsted med andre, der har vandret meget i bjergene, så bed om deres mening. De har helt sikkert gode forslag til de bedste vandresko.

En simpel byvandring kræver også gode sko

Selvom byvandring slet ikke kan måle sig med bjergvandring på sværhedsgrad, så kræver det også de helt rette sko, hvis man skal gå byen tynd. Mange storbyer er utrolig spændende, og derfor får man hurtigt gået en masse kilometer, hvis man skal opleve den hele. Selv hvis byen er helt flad, kan det hurtigt mærkes i bentøjet, hvis man har de forkerte par sko på.

Wolverine er oplagt at bruge til de lange distancer i byen. Byer som London, New York og Tokyo kan man gå fuldstændig tynde. Derfor er det kun klogt at investere i et par støvler, eksempelvis fra Wolverine, da fødderne ellers ville give op, før man er færdig.

Vær hellere forberedt

“Better safe, than sorry”. Sådan lyder det engelske ordsprog, og selvom vi ikke helt har en dansk pendant til det, så kan vi stadig bruge betydningen. Det er nemlig en meget bedre idé at være forberedt, end at skulle ende med at glide på bjergvandringen.

Har man ikke planlagt at skulle gå særlig meget på sin rejse, så kan man måske tro, at man bare kan lade skoene stå derhjemme. Medmindre du ved, at du blot skal bade hele ferien, så er det altid en god idé at tage de gode sko med. Det ville jo være ærgerligt at få ondt i fødderne, blot fordi man ikke gad at pakke de sko.