Husk altid at tage kondomer med på rejsen

Person med taske venter på tog med kort

Når man er ude at rejse, så oplever man altid en masse uventede oplevelser, og disse kan nemt gå hen og blive nogle af højdepunkterne på ens tur. Det kan da også ske, at et af disse højdepunkt er i form af en person og en hed tur i hængekøjen eller på stranden.

Det er dog lige så vigtigt på rejsen, såvel som når man er hjemme, at man sørger for at beskytte sig mod sygdomme og uønsket graviditet, når man har sex. Derfor bør du altid have kondomer med, når du er ude at rejse.

Men må man have kondomerne med i håndbagagen, og hvor kan man egentligt købe dem henne i udlandet? Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du kan beskytte dig med Skyn kondomer, når du er i udlandet.

Kondomer i håndbagagen

Hvis man ikke skal rejse så langt, så kan man ofte slippe afsted med blot at have håndbagage med. Men når dette er tilfældet, så er der som regel også nogle temmelig skrappe regler for, hvad man må have med i sin håndbagage, da den netop kommer med op i flyets kabine.

Her kan man godt komme i tvivl om, hvorvidt kondomer er tilladt. Men bare rolig – kondomer er helt okay at have med i håndbagagen. Du kan dog risikere, at du må lægge dem op på båndet ved security sammen med de andre ting i din toilettaske.

Skyn kondomer – og alle andre kondomer for den sags skyld – tager heller ikke skade af at være i et fly, selvom det er et større tryk og koldere temperaturer. Flyturene er nemlig ikke lange nok til at påvirke kondomerne.

Tag altid Skyn kondomer med hjemmefra

Selvom man måske frygter, at security personalet i lufthavnen ser ens kondomer, så er det altså stadig en god ide at tage Skyn kondomerne med hjemmefra. Det er nemlig ikke lige nemt at købe kondomer i alle lande. Dette gør sig specielt gældende i de katolske lande.

I Danmark er man vant til, at kondomerne hænger frit ude ved kassen i supermarkederne, men det er altså langt sværere at finde et sted at købe kondomer i andre lande. Det samme gør sig gældende for p-piller, så vær altid på den sikre side og køb dine præventionsformer hjemmefra og medbring dem i kufferten.

Ved at købe kondomerne hjemmefra er du også sikker på, at de er blevet opbevaret korrekt i forhold til temperaturer, hvilket er sværere at kontrollere som kunde i udlandet.

Kondomer med fokus på nydelsen

Mange mennesker – specielt unge mennesker – fristes til at droppe kondomet, fordi det skulle nedsætte følelsen og dermed nydelsen under samlejet. Det er dog en rigtig dårlig ide – både hjemme og på ferien – da man altså kan risikere både graviditet og nogle rigtig grumme sygdomme.

Køb derfor i stedet Skyn kondomer, som fokuserer på jeres nydelse. Kondomer kan nemlig – præcis ligesom sexlegetøj – være med til at bringe noget ekstra til jeres nydelse og seksuelle oplevelse. Du skal blot kigge efter Skyn kondomer, som kan lidt udover det sædvanlige såsom udgaven ”Intense feel”.