Flyforsinkelse? En advokat kan (måske) skaffe dig 1000-vis af kr. i kompensation

Advokat flyforsinkelse

Hvert år er der rigtig mange af os danskere der tager på charterferie, eller andre ferieformer hvor der er en flyrejse involveret. Til trods for at der de seneste par års tids har været meget fokus på hvor meget flyrejser skader miljøet og hvor stor en forskel det ville gøre hvis vi alle sammen skruede lidt ned for flyrejserne, så er antallet af flyrejser ikke faldet. Det er dog heller ikke steget, de seneste år har antallet ligget nogenlunde stabilt faktisk, uden nævneværdige udsving.

En af de ting der bare uundgåeligt hører til regelmæssigt at flyve er forsinkelser. Det er noget de fleste af os har oplevet og endnu flere af os højst sandsynligt vil komme til fremover. Hvad de færreste af os ved er til gengæld at mange af os har ret til at få mange tusinde kroner tilbage ved forsinkelse, vi skal blot lade en advokat køre en ”sag”.

Reglerne er nemlig sådan at hvis ens fly har været forsinket i mere end 3 timer så har man i langt de største tilfælde ret til en økonomisk kompensation. Det er dog indviklet at få sat gang i sådanne en sag, derfor bør man også alliere sig med en advokat der har styr på tingene. En god måde at starte på, er at få nogle uforpligtende tilbud af forskellige advokater, for at danne sig et overblik. Det kan du f.eks. få hos 3 advokat tilbuds tjenesten JUF.dk.

Flyforsinkelse advokat

De feste advokater kører det på den måde der hedder no cure no pay, det vil sige at hvis ikke de skaffer dig nogle penge, koster det dig ikke noget. Det eneste du skal gøre er altså at bruge en lille halv times tid på at sende dokumenter ind til advokaten. Det er f.eks. boardingpas og lign. Altså noget der er utrolig nemt klaret. Denne ”service” er (desværre, kan man sige) ikke noget der er med i almindelige rejseforsikringer, heller ikke de stores som f.eks. Gouda så selvom du har sådanne en, skal du altså stadig have fat i en advokat.

Processen tager som regel et par måneder og du kan få op til 3500 kr. per rejsende. Men det kan også sagtens være at du får mindre, eller sjældne gange også ingenting.