Sådan passer du på dine smykker på rejsen

Stor flok mennesker i Brasilien

Noget af det fedeste ved at rejse, er at opleve alle de lokale kunsthåndværkere, hvis fine ting og sager, man kan købe. En personlig favorit for mange at købe på deres ferier, er smykker. Der er nemlig noget helt særligt over at have en baggrundshistorie om et flot smykke, når man har det på igen derhjemme.

Det er også vigtigt at passe på de smykker, som du allerede ejer, når du er ude at rejse. Holder du godt øje med disse og giver dem den nødvendige pleje undervejs, vil de også kunne holde sig flotte. Læs med her, og find ud af hvordan du kan passe på dine smykker.

Det er ikke alle smykker, du skal tage med ud at rejse

Selvom du selvfølgelig har lyst til at se så flot ud som overhovedet muligt på din rejse, er det ikke alle smykker, som er kloge at medbringe. Ejer du meget fine, dyre eller sarte smykker, ja, så er det måske bedst at de får lov til at blive derhjemme på et sikkert sted.

Det ville nemlig være super ærgerligt at have været taget afsted på ferie, for blot at få dine dyreste smykker stjålet. Udover risikoen for tyveri, er der også altid risikoen for at miste et dyrt smykke under en aktivitet, tur eller andet. Vær derfor smart, og medbring smykker, som du ikke er lige så øm over for.

Plej dine smykker under din rejse

Ligesom det kan være hårdt for dig at være ude at rejse, kan det bestemt også være det for dine smykker. At blive udsat for vind og vejr på en sådan rejse kan være hårdt, og det er derfor godt at have et vågent øje for om dine smykker kan have brug for lidt pleje.

Det behøves ikke at tage lang tid at pleje dine smykker, og det er heller ikke besværligt. Det vigtigste du skal huske på, er at holde smykkerne rene, tørre og fri for skidt, snavs og sand. Så er du nemlig allerede kommet langt!

Hvis uheldet er ude, kan du altid købe en erstatning

Hvis uheldet nu er ude på din ferie, er det aldrig sjovt. Heldigvis kan du altid købe en erstatning når du kommer hjem igen – og det kan være en rigtig god idé at huske på. Hos en forhandler som eksempelvis Smykkemester kan du finde de flotteste smykker til en overkommelig pris. Vælger du at købe en erstatning hos Smykkemester, er det et plaster på såret over dit mistede smykke.

Forhåbentligt lod du dine dyreste og mest værdifulde smykker blive hjemme, så det ikke er dem, der er kommet noget til. Var det alligevel disse, som var med, kan du stadigvæk være heldig at kunne finde en erstatning for disse hos Smykkemester, som også sælger de fineste eksklusive smykker.

Husker du blot at passe godt på dine smykker under rejsen med sund fornuft, skal du nok kunne få dem med hjem i god behold, så de kan bruges videre derhjemme.