Tjen penge, mens du er ude at rejse

Airbnb

Når du er ude og rejse står din lejlighed eller dit hus der, tom og ubeboet, hvilket da er en skam. Samtidig er din bolig også mere udsat for tyverier, hvis tyvene observerer at der ikke er liv i din bolig i en længere periode. Heldigvis er der en måde hvor du kan tjene penge mens du er på ferie samt få liv i din bolig.

Hvad er Airbnb?

Airbnb er en online løsning hvor private kan leje deres bolig ud. Om du skal på weekendtur, en uges ferie, eller måske 2 måneders ferie, så kan du bruge Airbnb. Der udlejes alle former for boliger på Airbnb, små, store, luksuriøse, almindelige osv. Hvis du søger på Airbnb vil du finde boliger i hele verden. Det er også muligt blot at leje et værelse ud i din bolig, og på den måde kan du leje ud hele året rundt, også når du selv er hjemme.

Airbnb tog sin begyndelse tilbage i 2008 og har siden vokset sig kæmpe stort. Der er mere end 2.000.000 overnatningsmuligheder på hjemmesiden. Disse overnatningssteder fordeler sig over 192 lande og ca. 33.000 byer.

Fordele ved Airbnb

Der er mange fordele ved at leje ud via Airbnb. For det første er der den økonomiske fordel. Du tjener nemlig penge på en bolig der ellers bare ville stå tom. Du vil også være i mindre risiko for et tyveri fordi der er liv i den bolig. Mange tyve holder øje med boliger, især i perioder hvor mange er væk, såsom sommerferie og juleferie. Derfor vil din bolig være mindre attraktiv for en tyv fordi der vil være nogen hjemme.

Små og store byer

Hvis du nu sidder og tænker at du kun kan leje din bolig ud hvis du bor i eksempelvis Århus eller København, så kan du godt tro om igen. Der findes boliger i alle slags byer på Airbnb, og der findes mennesker der hellere vil besøge mere atypiske byer, end altid at besøge de store kendte byer.

Lejeboliger i Espergærde

Hvad enten du har en ejerbolig eller lejeboliger i Espergærde kan du leje din bolig ud på Airbnb. Det gælder om at fremhæve de muligheder din bolig og din by har. For det første bør du lægge vægt på at Espergærde ligger ud til vandet, så der er rig mulighed for at komme på stranden.

Derudover kan du fortælle om de seværdigheder der er i nærheden af din bolig. Dette kunne være en køretur eller en togtur til København, eller en tur til Helsingør og se Kronborg og Holger Danske. Udover dette bør du også nævne at dine gæster kan komme til Helsingborg i Sverige på forholdsvis kort tid, og på den måde besøge 2 lande på samme ferie.

Lejebolig i Frederiksværk

Hvis du har en ejerbolig, eller en lejebolig Frederiksværk og du gerne vil leje den ud på Airbnb, skal du først og fremmest fremhæve området. Læg vægt på at dine gæster vil befinde sig tæt på vand og strand. Samtidig kan du nævne de hyggelige feriebyer der ligger tæt på, dette kunne være Tisvildeleje, Gilleleje og Hundested der byder på dejlige strande og hyggelige havnemiljøer hvor dine Airbnb gæster kan få sig et dejligt måltid mad, eller spise en is i solen.